Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urniki in kontakti

Iskanje po ambulantah in zdravnikih
Zap.št. Ime in priimek Dejavnost Lokacija Telefon Naslov za naročanje E-naslov Razširi Skrči
1. AL DAGHISTANI RAID, dr.med.spec.ZDRAVSTVENO VARSTVO ŽENSKENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 1001 3003 348
01 3003 300
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
2. STOYANOVA OLIVERA, dr.med.spec.ZDRAVSTVENO VARSTVO ŽENSKENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 1001/555-2713Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
3. ŽIGON LENA, dr.med.spec. Prenehal/a z delom na tem deloviščuVeč informacij
V ambulanti zdravnice Lene Žigon, dr.med.spec., ki je prenehala z delom v ZD Ljubljana, poteka nadomeščanje po sledečem urniku:

PONEDELJEK
Raid AL DAGHISTANI, dr.med.spec.
od 7:00 do 10:30 ure

TOREK
Mišo RAJIĆ, dr.med.spec.
od 7:00 do 10:00 ure
Boštjan PIRŠ, dr.med.spec.
od 11:00 do 14:00 ure

SREDA
Raid AL DAGHISTANI, dr.med.spec.
od 7:00 do 10:30 ure

Naročanje:
- po elektronski pošti: narocanje.lena.zigon@zd-lj.si
- po telefonu: 01/300 33 60, v dopoldanskem času od 7:00 do 12:30 ure

Za prenos zdravstvenega kartona k drugemu izbranemu ginekologu vas prosimo, da nam posredujete sledeče podatke: ime priimek, datum rojstva in številka ZZZS kartice, ter točen naslov kam naj zdravstveni karton pošljemo.
ZDRAVSTVENO VARSTVO ŽENSKENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10(01) 3003-360 
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.