Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

ADELA ALAGIĆ GRCIĆ, dr.med.spec.
AMELA ŠVARC, TZN
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: 01/ 300 33 47 , 01/300 33 00
Naslov za naročanje: https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:00-19:00
TOREK 07:00-11:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:00-19:00

Opomba:

HIŠNI OBISKI - TOREK med 16:00 in 19:00 uro.

Odsotnost:

Od: 15.07.2024 Do: 04.08.2024

Obvestilo zdravnika:

 Spoštovani,

Zdravnica je odsotna od  15.7.2024 - 4.8.2024.

Nadomeščanje je urejeno po razporedu.

Za informacije pokličite na telefon: 01/ 555 2700.


NAROČANJE NA PREGLED:

  • po telefonu:  celoten ordinacijski čas. Priporočamo, da nas zaradi lastne organizacije dela pokličete v času od 08:00 -10:00 in 11:00-13:00 (dopoldanski turnus), oziroma od 13:00-17:00 in  (popoldanski turnus).
  • elektronsko:  PORTAL ZA PACIENTE
  • po pošti: ZD Ljubljana-enota …., naslov…., s pripisom za ambulanto …..
  • osebno:  v ordinacijskem času ambulante

Zdravnica ima nov urnik dela ( glej zgoraj).

S 30.09.2022 JE UKINJENA KOMUNIKACIJA Z AMBULANTO  PREKO ELEKTRONSKE POŠTE.
ZA KOMUNIKACIJO Z AMBULANTO V PRIHODNJE SI UREDITE DOSTOP DO NAS PREKO https://portal.zd-lj.si/login
 

v Zdravstvenem domu Ljubljana (ZDL) prehajamo na nov, varnejši način elektronske komunikacije preko portala za paciente na https://portal.zd-lj.si/login, ki bo nadomestil dosedanjo elektronsko pošto. Na sporočila prejeta po elektronski pošti za naročanje boste odgovor prejeli le še omejeno prehodno obdobje, to je do 30.9.2022. Po izteku prehodnega obdobja nam boste elektronska sporočila lahko pošiljali le še preko novega portala, zato vam svetujemo, da si dostop do portala uredite v najkrajšem možnem času. V kolikor pacient nima lastnega elektronskega naslova IN mobilne telefonske številke, lahko v ta namen pooblasti drugo osebo. V tem primeru pooblaščena oseba opravi postopek registracije, pooblastitelj pa podpiše pooblastilo.

 

Registracija na portal je možna na dva načina:

1. registracija z uporabo certifikata SIGEN-CA na portalu - https://portal.zd-lj.si/register ali
2. registracija z osebno identifikacijo v ambulanti - medicinsko osebje pacienta doda v sistem in pošlje dve kodi za registracijo (eno po e-pošti, drugo v sporočilu SMS); ki veljata 24 ur

Glede na epidemiološko situacijo bo obravnava bolnikov na primarnem nivoju potekala nekoliko drugače kot pred epidemijo.

Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem (po telefonu ali portalu).

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po portalu, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

  • V primeru prisotnih simptomov in znakov za COVID-19, vas bo osebni zdravnik že po telefonu preusmeril na odvzem brisa, zato ne prihajajte v zdravstveni dom nenapovedano.

  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.

  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.

  • Na vhodu v zdravstveni dom si boste razkužili roke in prejeli kirurško masko, ki jo morate imeti nameščeno ves čas obravnave.

  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, napotnic za kontrolne preglede, naročilnic za medicinske pripomočke, urejajte po portalu -zdl izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto po portalu-zdl. Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete pisno v ambulanto ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika.

NA PREGLED SE LAHKO NAROČITE PO TELEFONU ALI PREKO PORTALA ZDL.

 
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.