Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

ANGELIKA MARJETIČ ULČAKAR, dr.med.spec.
DARJA MARINIČ-JERIHA, ZT
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: (01)3003 343
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/13/ https://portal.zd-lj.si
E-naslov: narocanje.angelika.marjetic-ulcakar@zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 12:30-19:30
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00 ali 12:30-19:30

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU. HIŠNI OBISKI - TORKI med 12.30 in 13.30 uro.

Obvestilo zdravnika:

 
 
   ZDRAVNICA JE ODSOTNA OD 26.6.2024 DO VKLJUČNO 19.7.2024.
26.6., 28.6., 1.7.-4.7., 10.7., 12.7. IN 15.7.-19.7.2024 JE NADOMEŠČANJE UREJENO V AMBULANTI, OSTALE DNI PA V AMBULANTI ZDRAVNICE ADELE ALAGIĆ GRCIĆ, DR.MED.SPEC. 
 
 
 
 
 
  
 
NAROČANJE NA PREGLED:
  • po telefonu:  celoten ordinacijski čas. Priporočamo, da nas zaradi lastne organizacije dela pokličete v času od  7.00 do 10.00 v dopoldanskem delovnem času in od 13.00 do 15.00 v popoldanskem delovnem času
  • elektronsko:  PORTAL ZA PACIENTE https://portal.zd-lj.si/register 
  • po pošti: ZD Ljubljana - Bežigrad, Kržičeva ulica 10, 1000 Ljubljana, s pripisom za ambulanto zdravnice Angelike Marjetič Ulčakar, dr.med.spec.
  • osebno:  v ordinacijskem času ambulante
  • sporočila pri informatorju

Zdravnik bo glede na vaše zdravstvene težave strokovno presodil o načinu obravnave, ki je potrebna. Obravnava se lahko izvede po portalu, po telefonu ali neposredno s kliničnim pregledom.

  • V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.
  • Na naročen termin pregleda pridite največ 5 minut pred terminom.
  • Na pregled se pripravite, oblečeni bodite v oblačila, ki jih je enostavno sleči ter si po potrebi pripravite spisek vprašanj za zdravnika.
  • v primeru prehladnih znakov, vročine, prebavnih težav si pred vstom v zdravstveni dom nadenite zaščitno masko. Nošenje zaščitne maske je priporočljivo vsem, še posebej starejšim in imunsko ogroženim osebam. 
  • V prostorih zdravstvenega doma je potrebno, da upoštevate osebno varnostno razdaljo vsaj 1.5 metra.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo, naročilnice za medicinske pripomočke urejate po portalu, telefonu, preko klasične pošte, sporočila lahko pustite tudi pri informatorju. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem  obvestite ambulanto po portalu oz. po telefonu, najkasneje do 3. dne vaše odsotnosti. 

Na portal odgovarjamo v roku treh delovnih dni, v primeru življenjsko ogrožujočih stanj pokličite v ambulanto ali 112. V času odsotnosti zaradi bolniškega staleža ali dopustov portala za nazaj ne pregledujemo,  V primeru neodložljivih stanj se v tem primeru obrnite na nadomestnega zdravnika.

Lep pozdrav,

ambulanta družinske zdravnice Angelike Marjetič Ulčakar, dr.med.spec.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.