Skoči do osrednje vsebine
Išči... SL EN Prijava

Prijava za zaposlene

efpc_slo

Urnik

NATAŠA POHERC, dr.med.spec.
GRETA ŠTRAVS, ZT
VERONIKA INDIHAR, dipl.m.s.,mag.vzg.in men.v zdr
Dejavnost: ZDRAVSTVENO VARSTVO ODRASLIH
Ambulanta družinske medicine
Lokacija: ENOTA BEŽIGRAD, KRŽIČEVA UL. 10
Telefon: 01 555 2803 , 01 555 2700
Naslov za naročanje: https://narocanja.zd-lj.si/12/ https://portal.zd-lj.si
Urnik zdravnika
PONEDELJEK 12:30-19:30
TOREK 07:00-14:00
SREDA 07:00-14:00
ČETRTEK 07:00-14:00
PETEK 07:00-14:00

Opomba:

PETEK PO RAZPOREDU. HIŠNI OBISKI - srede med 13.00 in 14.00 uro.

Obvestilo zdravnika:

 

Spoštovani uporabniki storitev ZD !

 Pregled v ambulanti je možen samo na podlagi predhodnega naročanja in posveta z medicinskim osebjem preko: Portala, osebno, telefonično ( najlažje smo dosegljivi od 8-10 ure, oziroma od 14-16 ure ob ponedeljkih) in preko navadne pošte.
 
Navodila za pošiljanje kartona na medicino dela:
- izpolnite obrazec za zahtevo pri informatorju 
- sporočite zahtevo preko portala 
 
Ukinjena je komunikacija preko elektronske pošte. Potrebno si je urediti komunikacijo preko PORTALA.
Pomoč uporabnikom: podpora.portal@zd-lj.si 
 
 V primeru življenjske ogroženosti takoj pokličete 112.

Vse administrativne storitve kot so naročanje receptov za kronično terapijo in naročilnic za medicinske pripomočke urejate preko PORTALA, izjemoma po telefonu. Če zbolite in potrebujete bolniški stalež, o tem takoj obvestite ambulanto preko PORTALA oz. po telefonu.
Pisne izvide opravljenih pregledov, hospitalizacij, lahko pošljete preko PORTALA  ali jih pustite pri vratarju na recepciji v zaprti kuverti, na katero zapišite ime osebnega zdravnika, lahko pa tudi po klasični pošti.

Splošna navodila pacientom glede elektronske komunikacije in naročanja na pregled v ZD Ljubljana so dostopna na internetni  strani ZD Ljubljana, portal za paciente.

Lep pozdrav!

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Nastavitve Zapri

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.

Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.