Ni aktualnih novic!

 •   Ime in priimek Dejavnost Lokacija Telefon Naslov za naročanje E-naslov
  1. HOSTNIKAR IRENA, mag. psih.CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVCDZOM, Trg MDB 7Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  2. KORENČIČ MANCA, univ.dipl.psih.CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVCDZOM, Trg MDB 7Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  3. KOVAČIČ MAJA, dipl. defektolog-logopedCENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVCDZOM, Trg MDB 7Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  4.dr. MIKUŽ ANDREJA, spec.klin.psih.CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVCDZOM, Trg MDB 7Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  5. OGRIZEK KLARA, univ.dipl.psih.CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVCDZOM, Trg MDB 7
  6. PRAPROTNIK KAJA, univ.dipl.psih.CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVCDZOM, Trg MDB 7Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  7. ROZMAN NINA, univ.dipl.psih.CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVCDZOM, Trg MDB 7Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  8. ZALAR BLANKA, spec.klin.psihologijeCENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVCDZOM, Trg MDB 7Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  9. ZUPANIČ LARISA, mag. prof. logop. in surdoped.CENTER ZA DUŠEVNO ZDRAVJE OTROK IN MLADOSTNIKOVCDZOM, Trg MDB 7Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.